Vijesti

 • 4BH Kongres

  4. BiH kongres o cestama

  U danima 18.-19.9.2014. TEB Informatika sudjelovala je na 4. BiH kongresu o cestama. Na predmetnom kongresu objavljen je i prezentiran rad “Panoramsko snimanje cesta u funkciji podrške izgradnje sustava gospodarenja i održavanja cesta”.

 • Poreč 2013 006

  Ceste 2013

  U danima od 20.-22.3.2013., već tradicionalno 9. godinu, TEB Informatika je sudjelovala na 37. stručnom seminaru o signalizaciji, opremi, obnovi, održavanju cesta i sigurnosti u prometu “Ceste 2013” u organizaciji Tom-Signala. Na našem izložbenom prostoru mogla su se pogledati najnovija dostignuća u projektiranju informacijskih sustava za gospodarenje cestama te nova napredna metoda snimanja cestovnog pojasa putem posebnog sustava kamera koji daje potpuni panoramski pregled prostora (360 stupnjeva).

  Thus, students online writing services may find these papers without needing to pay high expenses.

 • PT 003 POIs Na DOFu

  Novi model PAUK-a – PAUK turistički

  U sklopu našeg PAUK programskog rješenja od 1.1.2013. nudimo novi model implementacije namijenjen za turističke zajednice gradova i općina pod nazivom PAUK turistički. Saznajte više na stranicama programskog rješenja ovdje!

  The price of the online essay writing service study papers is one of the most crucial variables when you are searching for the very best publisher to buy research papers from.