Općenito

Organizacija

Upravljanje i vođenje tvrtke:

  • Rade Debak – Predsjednik uprave
  • Zoran Knežević – Član uprave
  • Zlatko Crnković – Prokurist
Iskustvo

Poslujemo s više od 60 godina tradicije i iskustva što je iznimno ne samo u našim granicama. Upravo je to dugogodišnje iskustvo i stručnost naših projektanata jamstvo pouzdanosti, cjelovitosti i funkcionalnosti projekata i rješenja koje u suradnji s našim korisnicima definiramo, realiziramo i održavamo uporabom zadnje generacije informatičke tehnologije.

Rješenja

Iskustvo i referentne instalacije odnose se na sve vrste programskih rješenja od klasičnih poslovno-financijskih, proizvodno-tehnoloških, integriranih proizvodno-poslovnih do sustava za podršku odlučivanju, osobito na području gospodarenja cestama.

Moramo posebno naglasiti da nas je dugogodišnje iskustvo i reference na uspostavi suvremenog i učinkovitog, računalom podržanog, sustava gospodarenja i upravljanja cestovnom mrežom RH, svrstalo na sam vrh projektnih kuća u Republici Hrvatskoj. Također, naša specifična znanja i rješenja u području gospodarenja cestama uspjeli smo implementirati i u zemljama regije.

Rano smo prepoznali ulogu i značaj GIS tehnologije, ne samo za manipulaciju i vizualizaciju prostornih podataka, već kao idealni alat za sistem integraciju i podršku sustavu odlučivanja unutar integralnih informacijskih sustava.

GIS kao “mainstream”, a ne autonomni podsustav, temelj je našeg promišljanja razvoja i implemetacije GIS tehnologije.

Razvoj

Projektni tim, naslanjajući se na dugogodišnju tradiciju kuće, ali i na nove tehnologije, metode i principe, razvojem obuhvaća sve faze informatizacije poslovnih sustava po sistemu “ključ u ruke”: analiza, design, razvoj, implementacija, školovanje korisnika, održavanje sustava.

Neprekidnim ulaganjem u znanje, školovanjem zaposlenih, investiranjem u opremu kao i praćenjem dinamičkog razvoja informacijske tehnologije u tehnološkoj smo sadašnjici čime smo u mogućnosti realno udovoljiti svim zahtjevima svojih korisnika.

Oslonjeni smo na tehnološki vrh proizvođača programske opreme te na obostrano zadovoljstvo imamo status:

  • Oracle Gold Partner

Uz navedene komercijalne proizvode, koristimo i open source tehnologije čime naša rješenja dobivaju novu kvalitetu i fleksibilnost, uz cjenovni benefit.

Podrška

U koncepciji kontinuirane brige za naše korisnike i cjelovitost rješenja, posebnu pažnju posvećujemo podršci korisnicima, kako bi programska rješenja zaista zaživjela na obostrano zadovoljstvo kako nas projektanata tako i korisnika naših rješenja.

Podrška korisnicima u svim fazama razvoja, implementacije i produkcije temelj je na kojem gradimo povjerenje i zajedničko zadovoljstvo uspjeha.

Edukacija

Zbog današnjeg ubrzanog životnog ciklusa novih razvojnih alata te u skladu s našom željom da ukazano nam povjerenje opravdamo kompletnom uslugom, permanentno obrazovanje kako naših projektanata tako i korisnika predstavlja osnov našeg uspjeha.

Here is something which you may work from, and might even writemypapers review be something that somebody else has done previously.