Ostalo

Migracija i konverzija podataka

Usluga migracije i konverzije podataka uključuje prilagodbu skupa podataka kako bi se isti mogli prebaciti (migrirati) za prikaz i korištenje u drugoj tehnologiji u odnosu na izvorni format.

Integracija vaših podataka u naša programska rješenja

Skupove podataka koje ste prikupili, dobili ili kupili od strane trećih lica možemo vam ubaciti u naša programska rješenja kako bi vam bili na raspolaganju integrirani u cjelovito programsko rješenje.
Na primjer, možemo za vas provesti integraciju video zapisa s adresnim sustavom Baze infrastrukturnih podataka i pripadnim podacima kako bi dobili jedinstveni uvid u sve raspoložive informacije (video, geometrija, podaci).
Također, nakon integracije podataka, PAUK – Portal za analizu i upravljanje pomoću karte može postati centralno rješenje kroz koje ćete dolaziti do podataka iz svih vaših sustava.

Mjerenje brzinskih karakteristika prometnog toka

Ova usluga je posebno prilagođena za subjekte koji prate podatke o brzinama na cestovnim pravcima. Primarno je možemo preporučiti s aspekta podizanja sigurnosti prometa, ali primjene mogu biti i šire poput ulaznog parametra analiza za potrebe projektiranja, rekonstrukcija ili čak građenja prometnica. Vlastitom opremom (radarski pištolj) snimit ćemo brzinske karakteristike te vam iste isporučiti u formatu koji vam najbolje odgovara.